BATISTE SI PROSOAPE

MANIPULARE DECEDAT

CAPAC FRIGORIFIC

CEABIS este o companie lider la nivel mondial în domeniul realizării sistemelor de temperatură controlată în domeniul funerar și în pregătirea camerelor de anatomie patologică.

 

Sistemul Refrigerant pentru sicrie CEABIS IBERNSALM este destinat conservării corpurilor persoanei decedate deja așezate în sicriu pentru timpul perioadei de priveghere. Acesta limitează creșterea problemelor igienico-sanitare, mai ales în sezonul cald sau în situații de ședere prelungită.

 

CEABIS IBERNSALM poate fi folosit pe orice tip de sicriu în 4 sau în 6 colțuri. Dispune de o suprafață transparentă pentru vizionarea corpului de către familia defunctului. Capacul frig este echipat cu iluminare internă cu LED-uri și este realizat din material compozit în ABS.

  • Baza inferioară este acoperită cu un burete moale din material lavabil pentru susținerea pe sicriu. Este dotat cu o garnitură care susține aparatul, garantând astfel o ținută termică perfectă.
  • Partea superioară este fabricată astfel încât să garanteze o acoperire termică transparentă. Dispune de un sistem de închidere cu suprafață dublă, sigilată și dotată cu caracteristici tehnice speciale anti-condensare.

 

Funcționarea IBERNSALM constă într-un sistem de răcire ventilat dotat cu unitate de condensare echipată cu un compresor de putere adecvată pentru a asigura temperatura necesară pentru conservarea corpului. Partea de evaporare este echipată cu două ventilatoare speciale. Acestea introduc și distribuie aerul rece în contact direct cu corpul persoanei decedate.

 

Funcționarea sistemului este gestionată printr-un program special prin intermediul unui timer deja calibrat, care activează fazele de dezghețare în medie la fiecare 4-5 ore de funcționare. Această fază durează aproximativ 12-15 minute în timpul căreia aparatul rămâne staționar și intră în funcțiune o rezistență electrică în interiorul rezervorului de colectare. Odată ce operația a fost finalizată, sistemul se repornește automat, iar apa provenită de la dezgheț este colectată într-o pungă pe care operatorul trebuie să o așeze anterior în locul corespunzător indicat.

Sună